Sanitaris, griferia, Mobles de Bany

Sanitaris 1
Sanitaris 2
Sanitaris 3
Sanitaris 4

Un bany el componen diversos elements, però sobretot els seus sanitaris. A Materials Igualada tenim totes les solucions per al teu bany i una àmplia gamma de productes per a dur a terme el teu projecte. Des d'una reforma integral fins a un rentat de cara renovant només els sanitaris. Vine a Materials Igualada i tria el model perfecte.

  • Banyeres i plats de dutxa: la banyera no està renyida amb la mida del teu bany. Els nous models de banyera en forma de cantonada són compatibles amb les estades de petites dimensions i amb les propostes per optimitzar l'espai. Els plats de dutxa són solucions per fer del teu bany un espai més segur i accessible. Disposem de plats de dutxa de diferents materials: ceràmics, acrílics i de resines.

  • Lavabos, vàters i bidets: infinitat de combinacions. Tria entre totes les sèries disponibles en diferents mides, colors i materials. Tenim tot tipus de models de vàters: amb cisternes encastades, compactes, suspesos, etc.

  • Griferia: Aixetes de bany, estalviadors amb diferents altures de broc ... tot tipus de solucions adaptades a dutxa, banyera, lavabo i bidet.

  • Mampares de bany:Tot tipus de dissenys, obertures i mesures per multiplicar les solucions per al teu bany.

  • Mobles de bany: A Materials Igualada trobaràs els millors dissenys i ofertes en mobles de bany.

  • Productes auxiliars: també disposem de mecanismes de cisterna de WC, descarregadors simples i interruptibles, maneguets, accessoris, etc.

Marques