Plaques de coberta

Plaques de coberta 1
Plaques de coberta 2
Plaques de coberta 3
Plaques de coberta 4

Les cobertes compleixen la funció de protegir l'interior de les edificacions (cases, hivernacles, porxos...) davant de les inclemències meteorològiques (vent, pluja, neu, gel...) Estan fabricades amb materials lleugers i flexibles però alhora resistents. A Materials Igualada tenim la que més s'ajusta a les teves necessitats.

  • Cobertes metàl·liques: es poden col·locar en horitzontal i en vertical, i són de fàcil instal·lació. N'hi ha en diferents acabats: d'ona galvanitzada, imitació teula trapezoïdal i nervades. Es poden aconseguir en diversos colors.

  • Cobertes de plàstic: són econòmiques, lleugeres i de fàcil instal·lació. Un exemple és la placa tipus ecolina, que tenen forma de petites ones sense imitar la teula.

  • Fibrociment: és un material utilitzat en la construcció, constituït per una barreja d'un aglomerant inorgànic hidràulic (ciment) o un aglomerant de silicat de calci, reforçat amb fibres orgàniques, minerals i / o fibres inorgàniques sintètiques.

  • Plaques translúcides de poliéster i policarbonat: Deixen que passi la llum, ideals per llocs com com hivernacles, coberts, pèrgoles o porxos. Son lleugeres, de fàcil muntatge, molt resistents a la intempèrie i a qualsevol inclemència del temps, ja sigui pluja, vent, calamarsa, neu o gel.

Marques