Aïllaments tèrmics i acústics

Aillaments 1
Aillaments 2
Aillaments 3

Disposem d'una gran varietat d'aïllaments tèrmics i acústics que permeten estalvia energia, aïllar tèrmicament i guanyar en qualitat de vida. També disposem d'aïllament acústic per la insonorització d'espais, locals comercials, etc. Finalment, tenim a la seva disposició una gamma de productes ecològics respectuosos amb el medi ambient, sense perdre qualitat respecte d'altres aïllaments. A Materials Igualada sempre li oferim un pressupost personalitzat i sense compromís.

  • Llana de roca: aquest producte es fabrica a partir de roca volcànica fosa. Esta indicat per a l'aïllament tèrmic en terres, parets interiors i façanes ventilades amb o sense contacte directe amb l'aigua. El format en rotllo també és apte per aïllar sota cobertes i golfes. Funciona molt bé com a aïllant acústic i protector del foc. Esta disponible en diferents densitats

  • Fibra de vidre: aïllant fabricat a partir de sorra fosa. Aquest aïllant s'utilitza per a l'aïllament de parets interiors, falsos sostres i sota cobertes. Té unes bones propietats com aïllant acústic en densitats baixes.

  • Poliestirè expandit (suro blanc): és un material lleuger, econòmic i de fàcil instal·lació. Molt versàtil i apte per reforçar l'aïllament tèrmic en façanes, parets, terres i sostres. Té més capacitat impermeable que les llanes minerals i es classifica en funció de la densitat. A major densitat, més capacitat d'aïllament.

  • Poliestirè extruït: aquest aïllant destaca pel seu caràcter impermeable i per la seva resistència al pes i a la deformació. En ser immune a la humitat predomina seu ús en façanes i cobertes, tant des de l'exterior com des de l'interior. És molt habitual el seu ús en zones amb humitats.

  • Suro: el suro és un material natural i 100% ecològic amb una gran capacitat aïllant. Es pot utilitzar en parets i terres. És un material 100% reciclat i natural, té una durabilitat superior a altres aïllants, proporciona protecció contra la humitat, és antiestàtic, no té olor i pot deixar-se vist.

  • Geotèxtil: és un aïllant fabricat a partir de materials tèxtils reciclats amb bones característiques tèrmiques com acústiques. Major cohesió que una llana mineral, el que li permet més durabilitat. Té un bon comportament al vapor d'aigua, resistència a la tracció i l'esquinçament. Finalment, cal destacar que no irrita la pell ni les vies respiratòries.

Marques