Dipòsits i fosses sèptiques

Diposits 1
Diposits 2
Diposits 3

A Materials Igualada disposem d'una àmplia gamma de dipòsits tant per aigua potable com per aigües pluvials o residuals. Existeixen en varis materials però els més comuns son els dipòsits de polièster reforçat amb fibra de vidre. Tenen molts avantatges ja que son resistents com l'acer però amb les qualitats del plàstic i per tant lleugers i fàcils de transportar.

  • Dipòsits per aigües potables i pluvials: Els dipòsits de polièster reforçat amb fibra de vidre, poden ser quadrats, rectangulars o cilíndrics i poden ser amb o sense tapa. Estan especialment indicats per a contenir aigua potable. No obstant això poden contenir tota classe de grans, aliments i productes químics. Es caracteritzen per la seva lleugeresa, solidesa i fàcil transport.

  • Fosses sèptiques: Les fosses sèptiques són unitats de tractament primari de les aigües negres. En elles es realitza la separació i transformació fisicoquímica de la matèria orgànica continguda en aquestes aigües. Es tracta d'una forma senzilla i barata de tractar les aigües negres i està indicada (preferentment) per a zones rurals o residències situades en paratges aïllats que no tenen possibilitat de connexió amb el clavegueram.